В пловдивското село Костиевто заработи първата в Европа фабрика, специализирана в

...
В пловдивското село Костиевто заработи първата в Европа фабрика, специализирана в
Коментари Харесай

Фабрика край Пловдив е единствената в Европа, в която ще се произвежда една от най-добрите храни в света

В пловдивското село Костиевто проработи първата в Европа фабрика, профилирана в произвеждане на ренданг-паданг. Хранителната компания " Белла България " ще създава индонезийския деликатес - постепенно приготвено телешко месо с билки и подправки по достоверна рецепта от западната част на о-в Суматра.

Производственият потенциал е 30 тона месечно. Инвестицията е на стойност 3 млн. $ и включва закупуване на нови хранителни технологии, индустриални мощности и логистично партньорство за разпространяването на продукта в Европа и Близкия Изток.

" Този план е следващата нова наклонност в месния пазар на Европа, в чието задаване " Белла България " има водеща роля. Радваме се, че предлагаме този нов усет на потребителите в Европа и Близкия Изток, " разяснява основният действен шеф на компанията Димитър Митев.

" Белла България " закупи гръцка компания за месни деликатеси

Компанията ще би трябвало да бъде оздравена

Рендангът, създаван от " Белла България " е по специфична азиатска технология. За гастро визитка Индонезия е избрала " ренданг паданг ", характерно овкусено месо, наситено с богатите на аромати подправки в региона Паданг. Самият артикул е културно завещание на Индонезия, което е отличено като една от най-хубавите храни в класацията на CNN " 50-те най-хубави храни в света ".

" Избрахме " Белла България " за собствен стратегически сътрудник, с който дружно да представяме гастро визитката на страната ни по света. Компанията е водещ производител на храни в Европа. Има 12 индустриални предприятия в България, мощно развита логистична мрежа и има Халал документ, " разяснява посланикът на Индонезия у нас Иуан Богананта.

" Белла България " възнамерява 15 милиона лв. вложения и нахлуване на сръбския пазар

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР